Робърт Дауни Джуниър днес има рожден ден и по този повод,

...
Робърт Дауни Джуниър днес има рожден ден и по този повод,
Коментари Харесай

6 филма на Робърт Дауни Джуниър, които трябва да гледате

Робърт Дауни Джуниър   през днешния ден има рожден ден и по този мотив, а и поради наближаващата дата на „ Отмъстителите: Краят “, си мисля за това какъв брой мъчно ще преживея да не виждам повече Тони Старк. Той съумя да даде на този този облик плът и кръв, да го извади от категорията „ комиксов “, т.е малоумен, лекомислен, детски, и да го направи обичан на от 8 до 80 години. Той ни кара да се заливаме от смях, когато изиска, само че и да плачем и да се вълнуваме, когато усещаме какъв брой е уязвим и хуманен. Да, Iron Man е Робърт Дауни Джуниър, а мисълта, че „ в този момент “ е там някъде на друга планета, че е сломен от загубата на Спайдърмен, сходно на всеки татко, е разбиваща. Но има вяра – последният филмов откъс на " Отмъстителите " сподели, че този мъж със златно сърце ще откри пътя към дома.

И след тази увертюра е заслужено да кажа, че Робърт Дауни Джуниър напълно не е единствено Iron Man. Той се е появил за пръв път на екрана на 5-годишна възраст през 1970 година във кино лентата на своя татко Pound, а през 1992 година получи номинация за „ Оскар “ за ролята си на Чарли Чаплин в биографичния филм „ Чаплин “. И още веднъж, както и с Железния човек, хората някак си не си показват въобще някой да изиграе още веднъж Чаплин след неговото осъществяване.

Участвал е под дърво и камък – от „ Али Макбийл “ до „ Само ти “ – един от най-романтичните филми, който съм сигурна, че ще ви хареса. Той игра и с колоса Робърт Дювал в „ Съдията “, а в Due Date направи страховит дует със Зак Галифанакис – толкоз, че някои фенове считат, че това е епизод от Hangover.

Робърт Дауни Джуниър се е изявявал и като артист, прекосявал е през страшни бури (дрога, алкохол), имал е разнообразни връзки, в това число със Сара Джесика Паркър, а от 2005 година е умерено женен за Сюзън Ливайн, кино продуцент.

И в случай че сте пропуснали негови филми, ето моите 6 оферти! Разбира се, стартирам с всички елементи на и трите елементи на:

" Железният човек "

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР